ALBERTO PIZZOLI AFP
'NISAM DOŠAO OVDJE BITI MASKOTA'

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OGORČEN OTKAZOM BIVŠEM KAPETANU VATRENIH I NAPRASNO PREKIDA KARIJERU?! Mediji se raspisali o sljedećem potezu legendarnog Šveđanina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2020. 21:42

Pandemija koronavirusa od svih europskih država najteže je pogodila Italiju. Liga je ugašena, ne zna se hoće li se i kada nastaviti, a nogometaši gotovo svih prvoligaških momčadi nalaze se u prisilnim karantenama.

Teške dane proživljava i nogometni velemajstor Zlatan Ibrahimović. Novinari na 'Čizmi', ali i diljem Europe, raspisali su se o upitnom nastavku karijere proslavljenog nogometaša.

Poznato je da ga je ove zime u Milan doveo Zvonimir Boban, no nakon otkaza bivšem kapetanu Vatrenih sve je nezadovoljniji i legendarni Šveđanin.

Alberto PIZZOLI / AFP
ALBERTO PIZZOLI AFP

Mediji kalkuliraju da je razlaz Ibrahimovića i Rossonera sve izvjesniji, a neki su otišli tako daleko da spominju kako je Ibra svoje posljednje minute u dresu Milana već odigrao.

Novinar portala Sky Italia konstatirao je kako mu ugovor ionako istječe krajem lipnja tako da takav rasplet događaja nikoga ne iznenađuje.

Britanski Daily Star također dovodi u vezu odnos švedskog virtuoza sa Zvonimirom Bobanom i prenosi njegove riječi:

"Došao sam u Milan osjetiti adrenalinsku groznicu posljednji put. Nisam došao biti njihova maskota", poručio je Zlatan.

Marco Luzzani/Getty Images
Marco Luzzani Getty Images

Drugi britanski portal, popularni Mirror, nakon još jedne tirade o Ibrinoj razočaranosti Bobanovim otkazom, polazi korak dalje i spominje želju proslavljenog nogometaša da postane trener.

Brojni talijanski mediji također su ovih dana punili stupce o Ibrahimovićevu nezadovoljstvu aktualnom situacijom te je sve izglednije da će, ukoliko se prilike drastično ne promijene, švedski majstor bosanskohercegovačkih korijena vrlo uskoro objesiti kopačke o klin.

Linker
19. travanj 2024 22:03