CROPIX
NOVO PODMETANJE

ZLATKO DALIĆ REAGIRAO NA LAŽI KOJE SU IZAZVALE BURU REAKCIJA U HRVATSKOJ I BIH 'Šokiran sam kako se služe lažima da bi iskoristili moju popularnost!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2018. 12:42

Zlatko Dalić tvrdi kako je ponovno žrtva fake newsa, a najnoviji slučaj dogodio se dan uoči utakmice Hrvatske i Engleske na Rujevici u Ligi nacija.

Naime, nekoliko hrvatskih i BiH medija prenijelo je Dalićevu izjavu u kojoj je hrvatski izbornik navodno rekao kako se osjeća poniženo kao Hrvat iz Livna izborom Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Dalić je u izjavi za Klix.ba poručio kako nikad nije dao takvu izjavu, te da ga politika uopće ne zanima.

"Politika me ne zanima i šokiran sam kako se ljudi služe lažima te izmišljaju izjave kako bi iskoristili moju popularnost i uticaj", rekao je Dalić i objasnio svoj stav o lažnoj izjavi koja je podigla buru reakcija u susjednoj državi.

"Izbore u Bosni i Hercegovini nisam ni pratio i ne razumijem zašto je nekome potrebno da ovako brutalno laže. Ja sam selektor Hrvatske koju volim i nemam potrebe dokazivati da sam rođen u BiH, koju također isto tako s ponosom volim i poštujem. Neshvatljivo mi je da se neko služi ovakvim neistinama o kojima sam i ja vrlo brzo dobio informacije. Mogu samo reći da se uskoro vidimo u Sarajevu", izjavio je Dalić.

Linker
24. travanj 2024 07:29