Kyle Walker
 Michael Regan/Getty Images / Michael Regan Getty Images
SRAMOTNO PONAŠANJE

ZVIJEZDA CITYJA IZAZVALA OGROMAN SKANDAL Prekršio karantenu, pozvao dvije prostituke, pa tulumario tri sata: 'Ispričavam se obitelji, klubu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2020. 13:43

Zvijezda engleske reprezentacije i Manchester Cityja, Kyle Walker napravio je ogroman skandal na Otoku nakon što je prekršio pravila karantene. Naime, spomenuti je unajmio dvije prostitutke i napravio veliki party u svo stanu.

Medijima u Engleskoj nije dugo trebalo da dođu do svih informacija i toga što se događalo u kući poznatog nogometaša, a u svemu je pomogla i jedna od dama na tulumu koja je jedva dočekala sve iznijeti u javnost.

- Radim za jednu agenciju u Manchesteru, a u jednom trenutku me je nazvao šef i rekao da klijent visokog profila traži društvo. Na adresi na koju sam otišla bila je još jedna djevojka, a dočekao nas je i prijatelj vlasnika stana za kojeg nisam odmah znala tko je. Ipak, imam fotografije - istaknula je 21-godišnja Louise McNamara.

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 07: Kyle Walker of Manchester City chases down Marcus Rashford of Manchester United during the Premier League match between Manchester City and Manchester United at Etihad Stadium on December 07, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Laurence Griffiths Getty Images

Zabava je trajala oko tri sata, a gotovo je siurno kako će klub kazniti Walkera za ovakvo ponašanje. Nogometaš se nakon svega ispričao javnosti, ali teško da će ga to spasiti.

- Želim se javno ispričati zbog ovoga što sam napravio. Znam da sam profesionalni nogometaš i da imam veliku odgovornost. Ispričavam se i obitelji, prijateljima, klubu i javnosti što sam ih iznevjerio. Postoje heroji koji rade razliku u društvu u ovom trenutku. Podržavam njihovu žrtvu i rad kojim spašavaju živote. Moji postupci su bili suprotnost - rekao je Walker.

Linker
20. travanj 2024 06:53