REUTERS/Andrew Boyers
SADA JE SVE U REDU

ZVIJEZDA LIVERPOOLA OTKRILA ZBOG ČEGA JE ZAVRŠILA KOD KLOPPA U UREDU Jedan od najboljih nogometaša Redsa otkrio što se dogodilo nakon velike svađe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2019. 18:33

Prije nekoliko kola, zvijezda Liverpoola Sadio Mane doživio je pravi mali živčani slom nakon što mu u susretu protiv Burnleyja njegiov suigrač Mohamed Salah nije dodao loptu u čistoj situaciji za gol.

Taj potez Egipćanina nijkako se nije svidio Maneu koji je iz protesta napustio igru. Nakon što su se stvari malo primirile, Senegalac je progovorio o svemu što se događalo tog dana.

- Imali smo razgovor nakon toga. Pitao me što me to naljutilo, a ja sam mu odgovorio kako mi je trebao u toj situaciji dodati loptu. Rekao mi je da me nije vidio i da moram znati kako protiv mene nema baš ništa. Znao sam sve to, ali njegova reakcija mi nije bila jasna - kazao je Mane, pa nastavio:

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Wolverhampton Wanderers - Anfield, Liverpool, Britain - May 12, 2019  Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring their first goal with Mohamed Salah  REUTERS/Phil Noble  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

- Nismo u nikakvoj svađi i nemamo nikakvih problema. Čujemo se i razgovaramo. Trener me je pozvao u ured na razgovor nakon svega što se dogodilo. Bio je ugodno iznenađen kada sam rekao da smo sve sredili.

Valja istaknuti kako su Mane i Salah prošle godine zajedno s Arsenalovim Aubameyangom podijelili nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa.

Linker
20. travanj 2024 16:18