Real Madrid's Serbian forward Luka Jovic runs for the ball during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Sevilla FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 18, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
GABRIEL BOUYS / AFP / GABRIEL BOUYS AFP

Luka Jović

SMIRIO SE

ZVIJEZDI MADRIDSKOG REALA PRIJETI ZATVORSKA KAZNA, JAVIO SE IZ SAMOIZOLACIJE KOJU PROVODI - IGRAJUĆI SE: 'Nadam se da ćemo se uskoro moći vidjeti'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 26.03.2020. u 08:22

 • Ne piše se dobro srpskom nogometašu madridskog Reala, mladom napadaču Luki Joviću. Nakon što je prošlog tjedna po povratku iz španjolske u srpsku prijestolnicu snimljen kako krši mjere propisane mu samoizolacije, sada mu prijeti i do tri godine zatvora.

  Naime, bude li je opet prekršio i pojavio se vani, policija ga po privođenju na sud može financijski ili zatvorski kazniti. Svejedno će, kad istekne njegova samoizolacija morati na beogradski sud kako bi se rješavalo po stvari kaznene prijave koja je podignuta protiv njega.

  Ne ide mu dobro ni u klubu u kojem ga se namjeravaju (privremeno) odreći u nadolazećem prijelaznom roku. Sve se glasnije priča o mogućnosti njegove posudbe, a dok čeka na izlazak iz samačkog života, kod kuće igra igrice. Javio se tako putem Instagrama.

  - Pozdrav svima. Kao što vidite nalazimo se u karanteni i igramo FIFA-u. Nadam se ste kod kuće, ostanite kod kuće. Nemojte druge dovoditi u opasnost. Nadam se da ćemo se uskoro moći vidjeti van karantene. Puno pozdrava - napisao je Jović u opisu objavljenog videa.

   

  Iz drugih medija