Alexander Hassenstein/Getty Images / Getty Images
ZOV MILIJUNA

NOVI ŠOKANTAN ZAOKRET U KARIJERI ZLATANA IBRAHIMOVIĆA Ibra se zasitio Los Angelesa i seli na potpuno neočekivanu lokaciju!?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 08. rujan 2018. 16:51

Nekako je i očekivano da jedan od najboljih svjetskih nogometaša šokira svoju okolinu nekim potezima koji izvan travnjaka su teško razumljivi. Zlatan Ibrahimović je recimo napravio pravi show u Los Angelesu i to ga više ne fascinira. Novi izazov se zove egipatski Piramids, piše Slobodna Dalmacija.

Prema pisanju Recorda Zlatan bi na kraju MLS sezone trebao preseliti u Egipat, dogovori su postignuti i još je ostala samo njegova potvrda da se transfer finalizira.

Egipćani novca imaju, čini se da bez problema mogu ispuniti Zlatanove uvjete. Posebno financijske. Klub je u vlasništvu saudijskog milijunaša Turski al-Šekiha koji je spreman posegnuti duboko u vreću s novcem kako bi doveo Ibrahimovića.

Pirmids su neporaženi u prvih pet kola egipatske lige, sa Zlatanom u momčadi rastu i ambicije. A i zanimanje za egipatsku ligu će dolaskom sigurno biti i veće. Jer stiže Zlatan novi egipatski faraon.

Linker
25. travanj 2024 05:35