Getty Images
SAMO RIJEČI HVALE

NOVO VELIKO PRIZNANJE ZA VATRENOG! ZADNJIH DESET GODINA NISU IMALI BOLJEG IGRAČA 'On je vrhunski nogometaš i najbolji napadač našeg kluba u povijesti'

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 14. listopad 2017. 12:20

Junak Vatrenih Andrej Kramarić prekjučer se vratio u klupsku zbilju. Danas će njegov Hoffenheim dočekati Augsburg i pokušati se vratiti na pobjedničku stazu nakon što su uoči reprezentativne stanke doživjeli prvi poraz u prvenstvu.

I dok u reprezentaciji još čeka pravu potvrdu svoje kvalitete, u klubu na spomen njegova imena svi su više nego sretni. Zorno to pokazuje i sportski direktor Alex Rosen koji je pun hvale na račun 26-godišnjeg hrvatskog napadača.

- Otkada je u klubu Kramarić spada među pet najučinkovitijih igrača u ligi. On je vrhunski igrač koji uredno isporučuje golove i asistencije. Statistički gledano on je najbolji napadač Hoffenheima od kada se natječemo u Bundesligi (od 2007. godine) što se broja golova i asistencija tiče - objasnio je Rosen.

Kramarić je do sada odigrao 56 bundeligaških dvoboja, zabivši 22 pogotka uz 14 asistencija. Ove sezone u sedam utakmica bio je strijelac dva puta uz dvije asistencije. Posljednji gol postigao je još 26. kolovoza protiv Bayera.

Linker
18. travanj 2024 07:36