REUTERS
PRENOSE ENGLEZI

OBJAVLJENI REZULTATI OBDUKCIJE! EMILIANA SALU PREPOZNALI SU PO OTISKU PRSTA Nije mu bilo spasa: Argentinac je preminuo od ozljeda glave i tijela

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2019. 17:34

Iz olupine zrakoplova koji je nestao 21. siječnja iznad kanala La Manche, a u kojem su bili argentinski nogometaš Emiliano Sala i pilot David Ibbotson prije nekoliko je dana izvučeno jedno tijelo, za kojeg se kasnije utvrdilo da pripada upravo argentinskom nogometašu.

Prema posljednjim informacijama koje dolaze s Otoka, obdukcijom je ustavljeno kako je nesretni Emiliano preminuo je od teških povreda glave i tijela te kako je postojala vrlo mala šansa da Sala preživi pad aviona, piše Dailystar.

Informacije iz Engleske također govore kako je Salu službeno identificirao ekspert za otiske prstiju. Valja istaknuti kako potraga za pilotom Davidom Ibbotsonom i dalje traje, a obitelj prikuplja novac za nastavak istrage.

Soccer Football - Cardiff City - Cardiff City Stadium, Cardiff, Britain - January 22, 2019  General view of tributes left outside the stadium for Emiliano Sala     REUTERS/Rebecca Naden
REUTERS/Rebecca Naden

Podsjećamo, zrakoplov u kojem su bili Sala i pilot Ibbotson nestao je iznad kanala La Manche 21. siječnja na letu iz Nantesa za Cardiff gdje je argentinski nogometaš trebao nastaviti karijeru. Prva potraga za nestalim zrakoplovom prekinuta je nakon tri dana jer spasilačke službe nisu pronašle nikakav trag letjelice. Nakon toga je započeta privatna potraga i ona je odmah dala rezultate.

Linker
23. travanj 2024 09:30