Instagram
GOMILA ISPRIKA

OGORČENI FANOVI NAKON RAKITIĆEVOG BIJEGA 'Ivane, oprosti zbog huligana, hvala ti za sve'

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 02. srpanj 2016. 16:08

Nakon što je jučer poslijepodne naš slavni nogometaš i član hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić s obitelji doslovce pobjegao s otoka Ugljana jer je, kako piše Dnevnik.hr, prozor na vili u kojoj je ljetovao razbio huligan, ispod fotografija na njegovom Instagramu fanovi su počeli nizati isprike nabijene emocijama.

'Molim dragog Boga da ova sramota sta se piše po novinama nije istinita! Nevjerovatno mi je žao, a kako tek sram zbog te šake idiota... nadam se da ste svi dobro i da se nikome ništa nije desilo!' - napisala je jedna obožavateljica, a drugi je komentirao: 'Ivane, oprostite nam svima i hvala ti za sve što si napravio za Hrvatsku!

'Ne znam koliko bi velike trebale biti te riječi kojima bi ti izrazili koliko nam je žao zbog svega sto su ti ovi ljudi učinili', 'Šačica jada te protjerala sa zasluženog odmora', 'Kukolj koji nastoji "drmati" cijelim narodom' - bili su samo neki od komentara.

'Ovo je stvarno strašno. Tako mi je žao' - zaključili su brojni Rakitićevi fanovi.

Iako su mještani komentirali kako su na luksuznoj vili na Ugljanu u kojoj je ljetovao hrvatski reprezentativac porazbijani svi prozori i vrata, naš fotoreporter na licu mjesta jutros nije zatekao ništa neuobičajeno, osim spuštenih roleta. Ispred vile opasane zidom ne vide se vidljivi tragovi oštećenja, kaže.

Iz policije su kratko rekli da se vodi istraga protiv nepoznatog počinitelja koji je razbio staklo na kući u vlasništvu tvrtke Mirno more d.o.o. u uvali Čeprljanda i to nepoznatim predmetom, piše Zadarski.hr.

Nitko nije ozlijeđen, a kriminalistička istraga i potraga za napadačem je u tijeku, kratko su naveli iz PU zadarske.

Linker
25. travanj 2024 20:03