REUTERS/Sergio Perez
PRENOSE ENGLEZI

'ON JE NEVJEROJATAN NOGOMETAŠ, NADAM SE DA ĆE OSTATI S NAMA' Luka Modrić dao podršku suigraču koji je u jednom trenutku bio na korak do odlaska

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2019. 14:57

Nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji krenule su priče o odlasku Garetha Balea iz Real Madrida, a o istome se govori i danas. Velšanin je navodno nezadovoljan odnosom s trenerom Zidaneom i načinom na koji se klub prema njemu odnosi. Ipak, postoje i oni koji bi Bale željeli i dalje gledati u bijelom dresu, a jedan od njih je i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić.

- Nadam se da će ostati s nama. On je nevjerojatan nogometaš i jako važan za momčad, a to pokazuje i ove sezone - prenose Englezi Lukine riječi. Veznjak Vatrenih također je govorio i o nadolazećim utakmicama Reala, točnije o Ligi prvaka.

- Tek smo na početku natjecanja i pred nama je još puno utakmica. Dovoljno smo dobra momčad i možemo ispraviti malo slabiji ulazak u turnir. Možemo izboriti osminu finala.

Modrić i Bale sudarili su se u posljednjoj utakmici kvalifikacija za Euro 2020. u Cardiffu.

- Nismo se vidjeli nakon utakmice jer smo obojica imali problema s ozljedom. Nadam se da će sve biti u redu, kako samnom tako i s njim.

Linker
20. travanj 2024 15:37