Reuters
KAKAV KRALJ

OVO MOŽE SAMO 'GOSPODIN POSEBNI'! JOSE MOURINHO U SVOM STILU ZAPREPASTIO ENGLESKU 'Pronašao sam novi sistem! Evo što ću napraviti protiv Liverpoola'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2017. 21:10

Manchester United i Liverpool u subotu igraju veliki derbi Premierlige na Anfieldu, a trener 'crvenih vragova' Jose Mourinho je u svom stilu najavio nadolazeću utakmicu. Naime, Portugalac je 'optužen' kako u velikim utakmicama uglavom igra defanzivni nogomet, a na pitanje tamošnjih novinara zašto je tome tako dao je zanimljivi odgovor.

- Ma, ne morate brinuti! Igrat ću samo s jednim braničem i devetoricom napadača. Imam novi sistem, jedan čovjek iza s devetoricom napadača ispred, budite sigurni u to - ironičan je bio Mourinho koji se osvrnuo i na prijašnje utakmice protiv Liverpoola.

- Za razliku od prošle sezone, ovog puta mi imamo više bodova. Prošle godine smo gubili bodove kada nismo smjeli i bili smo iza Redsa. Ovaj put dolazimo na Alfield kao bolji na tablici i igramo daleko bolje i imamo puno više samopouzdanja. Ipak, trebamo biti oprezni, Liverpool je puno bolja momčad nego što to pokazuje tablica. Imaju kvalitetu i bit će to iznimno teška utakmica.

Linker
19. travanj 2024 12:12