Jakov Prkic / Hanza Media / Jakov Prkic / Hanza Media
REAKCIJA NA OPTUŽBE

PAVASOVIĆ VISKOVIĆ 'Jedino što imam s tom dvojicom, Marićem i Gredeljom je otprilike sedam raznoraznih postupaka protiv mene'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. listopad 2016. 10:28

Ljubo Pavasović Visković, bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka, spomenut u izjavi odvjetnika Bruna Marića Vladimira Gredelja kako to i zbog čega Marić nosi pištolj sa sobom(?!), komentirao je:

- Jako me žalosti što se opet moram baviti izjavama gospodina Gredelja kojeg niti poznajem, a još manje imam bilo kakve veze s njim. Moram reći da je Općinsko državno odvjetništvo utvrdilo kako su navodi da bih ja ikome prijetio bili apsolutno neistiniti! Dakle, potpuna je laž i konstrukcija da sam je bilo kada i bilo kome iznosio bilo kakve prijetnje. Pa makar Marić sudio kako je sudio u onoj utakmici Hajduka i Dinama kad sam iziritiran njegovim poljudskim performansom vikao na njega. Uputio sam Mariću tada nekoliko psovki, ali nikad nisam prijetio nikome, pa ni njemu. Tako da ja sasvim sigurno nisam osoba zbog koje bi itko trebao nositi pištolj. Tako sam siguran da su razlozi zbog kojih gospodin Marić šeta okolo naoružan potpuno nepovezani sa mnom. A da još dodam i to, Gredeljeve navode protiv mene je odbacila i Hrvatska odvjetnička komora!

Pavasović je nastavio:

- Svakako treba osuditi bilo kakav fizički napad i nasilje, pa i na Bruna Marića, međutim na ovaj način javno istupati kako je to uradio Vladimir Gredelj ispod je bilo kakve razine koja bi bila primjerena nekome tko je još uvijek član Hrvatske odvjetničke komore. Jedino što imam s tom dvojicom, Marićem i Gredeljom jest da vode otprilike sedam raznoraznih postupaka protiv mene u kojima potražuju iznimno visoke svote novca na ime naknade neke nazovi štete – rekao nam je Ljubo Pavasović Visković.

Linker
23. travanj 2024 21:03