Screenshot: Reddit
MALO TKO JE TO OČEKIVAO

POGLEDAJTE VELIKO MAMIĆEVO SLAVLJE NAKON SENZACIJE KOJA JE GLASNO ODJEKNULA Hrvatski trener se ekspresno oglasio nakon rušenja južnoameričkog prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2018. 22:03

Rijetki su to očekivali, posebice navijači River Platea, da bi Al Ain Zorana Mamića mogao izboriti finale Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva. Ali upravo se to dogodilo.

Nakon što su u četvrtfinalu natjecanja koje se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima savladali tuniški Esparance s 3:0, inače prvaka Afrike, izbacili su i prvaka Južne Amerike s ukupnih 7:6 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

MAMIĆEVO SLAVLJE NAKON POBJEDE POGLEDAJTE OD 0.57

Nakon što je vratar Eisa zaustavio udarac Enza Pereza slavlje je moglo početi. Eruptirao je stadion Hazza Bin Zayed, a bivši trener Dinama pohitao je u zagrljaj najbližim suradnicima.

Sada Mamiću i društvu slijedi pobjednik okršaja između Reala i Kashime Antlersa. Ako će ovako igrati ništa nije nemoguće...

"Riječi ne mogu opisati taj osjećaj', napisao je Mamić putem Twittera nakon velike pobjede.

"Presretan sam. Ova prekrasna publika gurala nas je preko krajnjih granica. Teško je to bilo izdržati, ali sam neopisivo sretan i ponosan na svoju momčad. Sada ćemo se spremiti za veliko finale", rekao je Mamić u jednoj od prvih izjava nakon susreta.

Iz Dinama su brzo čestitali Mamiću na velikom uspjehu.

Linker
20. travanj 2024 10:05