Baku, 030915.
Bakcell arena stadion.
Nogomet, utakmica kvalifikacije za EURO 2016, grupa H Azerbajdzan - Hrvatska.
Na fotografiji: Robert Prosinecki, konferencija za medije.
Foto: Aziz Karimov / Pacific Pres / SIPA / CROPIX
(Photo by Aziz Karimov / |Pacific Press)/PACIFICPRESS_1022.13/Credit:Aziz Karimov/Pacific Pres/SIPA/1509041035 *** Local Caption *** 00722218
Foto: Aziz Karimov / Pacific Pres / SIPA / CROPIX / Aziz Karimov/Pacific Pres/SIPA/

Robert Prosinečki

SLUŽBENO PRIOPĆENJE

POJAVILE SE NOVE INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU ROBERTA PROSINEČKOG Evo što su poručili iz Nogometnog saveza BiH

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 24.11.2018. u 15:20

 • Zdravstveno stanje izbornika nogometne reprezentacije Roberta Prosinečkog je stabilno i on se i dalje oporavlja u bolnici, informacija je koju su u subotu objavili iz sjedišta Nogometnog saveza BiH (NS BiH).

  "Izbornik je noć proveo mirno. Nalazi se na odjelu intenzivne skrbi i tamo će provesti narednih sedam dana", stoji u priopćenju dostavljenom medijima dan nakon što je Prosinečki podvrgnut operativnom zahvatu u sarajevskom Kliničkom centru.

  Prosinečki je u bolnicu primljen u četvrtak nakon što mu je pozlilo a tijekom pretraga konstatirani su problemi sa diverticulumom tankog crijeva zbog čega je i operiran na odjelu za abdominalnu kirurgiju.

  Iz NS BiH su izrazili zahvalnost liječniku Jusufu Šabanoviću koji je predvodio operacijski tim i svom osoblju Kliničkog centra za sve što su uradili za Prosinečkog a najavili su i kako će o njegovu zdravstvenom stanju redovito informati javnost u narednim danima.

  Iz drugih medija