Chiellini
 REUTERS/Stringer / REUTERS
DRAMA SE NASTAVLJA

POLICIJA ISTRAŽUJE PRIJETNJE SUPRUZI SUCA KOJI JE NAVUKAO BIJES 'POLA EUROPE' Vrijeđali ih na društvenim mrežama, a onda i kroz otvor za poštu?

Piše: HinaObjavljeno: 15. travanj 2018. 15:52

Britanska policija istražuje prijetnje upućene supruzi engleskog nogometnog suca Michaela Olivera (33) koji je u središtu pažnje zbog suđenja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa.

Oliver je u trećoj minuti sudačke nadoknade dosudio upitan jedanaesterac za 'Kraljevski klub' kojeg je iskoristio Cristiano Ronaldo i time gurnuo španjolski sastav u polufinale.

Engleskog suca su žestoko kritizirali igrači talijanskog velikana, ali i pojedini mediji na 'čizmi', te navijači torinske 'Stare dame'. Britanski mediji navode kako je Oliverova supruga Lucy dobila brojne prijetnje nakon što je na društvenim mrežama objavljen njezin broj mobitela.

Policija istražuje i navode kako je nekoliko mladića lupalo na vrata kuće bračnog para i uzvikivalo razne uvrede kroz otvor za poštu. Lucy Oliver je dobila prijetnje i putem društvenih mreža.

Gospođa Oliver također se bavi suđenjem i to na utakmicama engleskog prvenstva nogometašica, te nižerazrednih muških engleskih klubova. Udruženje profesionalnih sudaca engleske Premijer lige podržalo je Olivera i osudilo vrijeđanje njegove supruge.

Legendarni vratar talijanske reprezentacije i Juventusa Gianluigi Buffon poslije utakmice oštro je kritizirao Olivera kazavši da umjesto srca ima kantu za smeće. Buffon je jučer ponovio kako stoji iza svojih riječi.

"Možda sam malo pretjerao. Ali sve bih to ponovio, možda drugačijim rječnikom i civiliziranije. Ali izjave ostaju," kazao je 40-godišnji Buffon.

Linker
20. travanj 2024 00:54