REUTERS/Luisa Gonzalez
PRIKOVANI ZA DNO

PONOVNO NEVJERICA NA LICU LEA MESSIJA Barcina zvijezda i golman spasili Argentinu totalne blamaže: 'Imamo sreće da smo još uvijek živi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2019. 10:26

Još jedno loše izdanje Argentine. Leo Messi i društvo su nakon poraza od Kolumbije (0:2) ponovno ostali bez pobjede tako što su sinoć remizirali s Paragvajem (1:1).

Argentinci su prikovani na dnu skupine sa samo jednim bodom iz dvije utakmice, a mogu zapravo biti i sretni što nemaju čistu nulu nakon 180 minuta odigranih na ovogodišnjem izdanju Copa Americe.

Paragvajci, koji su inače u prvom kolu iznenađujuće prosuli bodove protiv Katara, odigrali su dobru utakmicu i poveli u 37. minuti pogotkom Richarda Sancheza. Argentina se vratila u 57. kada je iz jedanaesterca mrežu zatresao Leo Messi. Paragvajci su ubrzo na isti način dobili priliku za novo vodstvo, no svega pet minuta kasnije Derlis Gonzalez nije uspio svladati Franca Armanija koji mu je obranio udarac s bijele točke.

"Imamo sreće da smo još uvijek živi, to nam daje nadu da se borimo i pobijedimo Katar. Sad moramo pobijediti", izjavio je nakon utakmice argentinski izbornik Scaloni.

U ranije odigranom susretu grupe B Kolumbija je pobijedila Katar (1:0) pogotkom Zapate u 86. minuti i tako izborila četvrtfinale.

U 3. kolu u nedjelju će igrati Katar - Argentina i Paragvaj - Kolumbija.

Plasman u četvrtfinale Copa Americe izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz sve tri skupine te još dvije najbolje trećeplasirane momčadi.

Linker
18. travanj 2024 13:04