Getty Images, Reuters, sn ilustracija
NE DA NA SVOG MUŽA

POTEZ IVANA PERIŠIĆA OPASNO NALJUTIO ATRAKTIVNU WANDU! SUPRUGA NOGOMETNE ZVIJEZDE OPLELA PO VATRENOM 'To što je napravio je sramotno i nepravedno...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. veljača 2019. 14:25

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac u 3-3 (2-1) remiju Intera na gostovanju kod Fiorentine u susretu 25. kola talijanskog prvenstva.

Perišić je u 52. minuti iskoristio 11-erac kojim je povisio prednost svoje momčadi na 3-1. Bio je to tek četvrti pogodak Perišića u Serie A ove sezone, ali medijima na Čizmi za oko je zapela jedna druga situacija. Naime, u trenutku kada je Inter poveo 2:1, Politano je krenuo slaviti svoj pogodak na način da je imitirao prvu zvijezdu kluba Argentinca Icardija kojem je oduzeta kapetenska traka i posljednje utakmice uglavnom prati s tribina.

(Detalj iz proslave na 4:00 u videu)

Izgleda da je to malo iznerviralo hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića koji ga je prekinuo u proslavi, a njegovu je reakciju komentirala Icardijeva supruga Wanda Nara koja je gostovala na jednoj talijanskoj televiziji i čak se uspjela posvađati s legendarnim Antonijom Cassanom.

- Ovakvo ponašanje Perišića je sramota i nepravda prema Icardiju. Politano mu je očigledno htio pružiti podršku, a onda je Perišić došao i sve to pokvario. Icardi se tretira kao čudovište, a to je krajnje bezobrazno - poručila je Wanda.

Linker
20. travanj 2024 12:17