Carrillo
Duje Klaric / Hanza Media / Hanza Media

ZAPOČELI PRIPREME

PREDSJEDNIK KOS PORUČIO NA OKUPLJANJU HAJDUKA 'Nismo zadovoljni četvrtim mjestom'; CARRILO ODMAH ODGOVORIO 'Spremni smo i gladni rada'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 10.01.2017. u 09:17

 • Bijeli” su opet u punom pogonu. Jučer je nešto iza 16 sati u Bijelom salonu stadiona na Poljudu održana prozivka igrača Hajduka pred početak priprema za drugi dio sezone, nakon čega je u 17 sati uslijedio i trening na glavnom poljudskog travnjku po ekstremnoj hladnoći. Upoznali su i Hajdukovi stranci sve “ljepote” siječnja i bure u gradu pod Marjanom.

  Na prozivci je bio prisutan 31 igrač. Nedostajali su tek Josip Juranović i Fran Tudor koji su s reprezentacijom Hrvatske na turniru u Kini, kao i Brazilac Jefferson koji je zbog zdravstvenih problema jednog člana uže obitelji produžio boravak u domovini. Nije bilo već otišlih Ignacija Maganta i Marka Pejića (Lučko).

  - Želim vam puno uspjeha i dobrih rezultata u ovoj godini, ali i zdravlja, u nogometu prije svega zdravlje određuje put. Što se tiče drugog dijela sezone nezadovoljni smo trenutačnom četvrtom pozicijom na kojom se nalazimo i apsolutni nam je prioritet to ispraviti. Moramo napraviti korak prema gore – rekao je Kos nakon čega je sportski direktor Mario Branco predstavio novi stručni stožer.

  Carrillo: Gladni smo pobjeda

  - Spremni smo i gladni rada, pobjeda. Želimo ovu momčad dignuti na višu razinu – rekao je trener Carrillo.

  Hajduk će 23. siječnja otići na pripreme u Tursku. Je li sigurno otići tamo?

  - Tamo kamo mi idemo ne bi trebalo biti sigurnosnih problema – odgovorio je Kos.

  Hoće li biti još promjena u kadru?

  - Prijelazni rok je tek počeo, sigurno će biti još promjena – najavio je Kos, nakon čega se nastavio set novinarskih pitanja.

  Hoćete li sada sastavljati momčad za ljeto?

  - Neće biti puno promjena, na ljeto smo napravili veći dio posla – smatra prvi čovjek “bijelih”.

  OPŠIRNJE PROČITAJTE OVDJE!

  Iz drugih medija