Reuters/Matthew Childs
NEĆE SE OPORAVITI NA VRIJEME

AARON RAMSEY VEĆ JE ODIGRAO SVOJU POSLJEDNJU UTAKMICU U DRESU ARSENALA Tužan oproštaj velškog veznjaka od 'Topnika' nakon 11 godina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2019. 16:11

Ozljeda zadnje lože udaljit će Aarona Ramseyja (28) od natjecateljskog nogometa do kraja aktualne sezone. To znači da je velški veznjak odigrao svoju posljednju utakmicu za Arsenal, klub u kojem je proveo 11 godina.

Ramsey se ozlijedio u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici Europske lige protiv Napolija u Napulju kada je zamijenjen nakon svega 34 minute igre. U klubu se se nadali da bi se mogao oporaviti prije završetka premierligaške sezone, ali to se, izgleda, neće dogoditi.

Iz kluba nisu službeno potvrdili da će Ramsey izbivati do kraja sezone, ali engleski mediji su složni da je teško očekivati vidjeti ga opet u klupskom dresu. A 30. lipnja istječe mu ugovor i prelazi u Juventus.

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Newcastle United - Emirates Stadium, London, Britain - April 1, 2019  Arsenal's Aaron Ramsey celebrates scoring their first goal  Action Images via Reuters/John Sibley  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/John Sibley

Ramsey je u Arsenal stigao 2008. godine iz Cardiffa. Iako je Arsenal s njim pregovarao oko potpisivanja novog ugovora, na kraju je sve obustavljeno iz 'sportskih i financijskih razloga'.

Ove je sezone Ramsey upisao 6 golova u 40 nastupa, a od dolaska na Emirates zabio je ukupno 64 gola u 369 nastupa.

Linker
20. travanj 2024 13:12