Pep i Aguero
Reuters, youtube, sn ilustracija / Reuters, youtube, sn ilustracija

POŠTEN TRENER

AGUERO OTIŠAO NA KONCERT, DOŽIVIO PROMETNU, ALI PEP NIJE LJUT 'Pa, nisam ja policajac! Želim da moji igrači budu sretni i da uživaju u životu!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.09.2017. u 17:27

 • Argentinac Sergio Aguero ozlijeđen je u prometnoj nesreći u Amsterdamu zbog čega će pauzirati dva mjeseca. Kako prenose 'otočki' mediji Aguero se vozio u taksiju prema aerodromu kada je vozač izgubio kontrolu i udario u stup kraj ceste. Aguero je u sudaru zaradio prijelom rebara i pauzirat će šest do osam tjedana.

  S druge strane trener Manchester Cityja, Pep Guardiola potvrdio je kako Argentinca sigurno neće biti u utakmici protiv Chelseaja u nedjelju, ali niti će biti na raspolaganju Argentini u nadolazećim kvalifikacjiskim utakmicama za odlazak na SP.

  - Nisam ja doktor, jedino što znam da je slomio rebro, a koliko ga dugo neće biti to ne mogu reći točno.

  Pep je također upitan je li ljut na svog igrača što je išao na koncert uoči tako važne utakmice Cityja u prvenstvu.

  - Naravno da ne, pa nisam ja policajac. Nisam još razgovarao s njim, imao sam puno obaveza ujutro, ali razgovarat ću s njim kasnije. Najvažnije je da znam da je s njim sve u redu.

  Kada su u pitanju slobodni dani njegovih igrača Guardiola je bio jasan.

  - Smatram da trebaju biti sretni, ja želim da budu sretni. Moraju se odmoriti i fizički i psihički i trebaju uživati u životu. Ako je Aguero odlučio otići na koncert to je u redu.