REUTERS/Hannah McKay
ODLUČUJUĆI SASTANAK

ARSENAL DOBIVA NOVOG TRENERA, ODLUKA JE VEĆ PALA!? U redovima engleskog prvaka bijesni zbog ponašanja 'Topnika'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2019. 23:03

Mikel Arteta mogao bi već sutra ujutro biti imenovan novim menadžerom Arsenala.

Bivši veznjak Arsenala i aktualni pomoćnik Pepa Guardiole sastao se u noći s nedjelje na ponedjeljak s Arsenalovim predstavnicima Vinaijem Venkateshamom i glavnim pregovaračem Hussom Fahmyjem oko mogućeg preuzimanja menadžerske pozicije, a završni sastanak Arteta bi trebao odraditi večeras kada će se sastati s Joshom Kroenkeom, sinom Arsenalovog vlasnika Stana.

Sastanak Guardiolinog pomoćnika i Arsenalovih predstavnika odigrao se svega nekoliko sati nakon što je Manchester City isprašio 'Građane' u Premiershipu s 3:0 u Londonu.

Navodno su u Manchester Cityju bijesni zbog ovakvog raspleta situacije. Konkretno, bijesni su što nije bilo kontakta među klubovima prije razgovora na relaciji Arsenal-Arteta.

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Manchester City - Emirates Stadium, London, Britain - December 15, 2019  Manchester City assistant coach Mikel Arteta  REUTERS/Hannah McKay  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Hannah McKay
Mikel Arteta

Ukoliko sastanak između Artete i Kroenkea prođe prema očekivanjima, španjolski veznjak trebao bi i službeno postati nasljednik Unaija Emeryja, odnosno preuzeti konce od privremenog menadžera Freddiea Ljungberga.

Arteti bi Arsenal bio prvi samostalni menadžerski posao u karijeri. Boje 'Topnika' kao igrač branio je između 2011. i 2016. godine.

Linker
25. travanj 2024 17:36