LONDON, ENGLAND - MARCH 15: Arsene Wenger of Arsenal looks on prior to the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg match between Arsenal and AC Milan at Emirates Stadium on March 15, 2018 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Julian Finney/Getty Images

PIŠE DAILY MAIL

ARSENAL JE PRONAŠAO NASLJEDNIKA ARSENEA WENGERA 90% je sigurno da će upravo on naslijediti slavnog Francuza

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.05.2018. u 08:47

 • Arsenal je sve bliže odabiru novog menadžera i nasljednika Arsena Wengera koji je nakon 22 godine napustio klupu Topnika.

  Daily Mail navodi kako je sve izglednije da će to biti Španjolac Mikel Arteta, bivši igrač Arsenala i aktualni pomoćnik Pepa Guardiole u Manchester Cityju.

  Navodno je upravo Španjolac prvi izbor izvršnog predsjednika Ivana Gazidisa i Josha Kroenkea, sina vlasnika Stana koji obnaša direktorsku ulogu.

  Mikel Arteta (skroz lijevo)
  Reuters/Carl Recine

  Mikel Arteta (skroz lijevo)

   

  Massimiliano Allegri, Luis Enrique i Joachim Löw ugledna su imena koja su posljednjih dana redom ispadala iz utrke za preuzimanje Arsenala.

  Englezi tvrde da Arsenal želi imenovati novog menadžera prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, a igračima u klubu rečeno je da je 90% sigurno da će to biti upravo 36-godišnji Španjolac kojem bi Arsenal bio prvi klub kojeg će voditi trenerskoj karijeri.

  Iz drugih medija