Alex Livesey/Getty Images
OŠTRE KRITIKE

BIVŠE ZVIJEZDE MANCHESTER UNITEDA ŽESTOKO SE OBRUŠILE NA AKTUALNE IGRAČE 'Svlačionica je puna beba, prestanite plakati'

Piše: HinaObjavljeno: 18. listopad 2018. 16:34

Bivše zvijezde Manchester Uniteda Paul Scholes, Roy Keane, Gary Neville i Rio Ferdinand obrušile su se na sadašnju momčad 'Crvenih vragova' poručivši im kako nisu dovoljno kvalitetni te da 'prestanu plakati'.

"Gledam Mourinhovu momčad i mislim da oni jednostavno nisu dovoljno kvalitetni. Nedostaje im nekoliko pravih igrača kakve imaju druge momčadi," kazao je Scholes dodavši i kako Mourinho svojim ponašanjem sramoti klub.

"Iznenađen sam što Jose Mourinho još uvijek vodi momčad. Manchester United je u neredu, klub je u krizi na terenu i izvan njega," kazao je veznjak koji je u dresu 'Crvenih vragova sakupio više od 700 utakmica osvojivši čak 25 trofeja.

Manchester United's Paul Scholes (C) celebrates his second goal against Manchester City with Mikael Silvestre (L) of France and Roy Keane (R) in the English premier league soccer match at Old Trafford, Manchester, December 13, 2003.  Manchester United won the match 3-1.  NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT FAPL LICENCE. FOR DETAILS SEE WWW.FAPLWEB.COM      REUTERS/Ian Hodgson
REUTERS/Ian Hodgson / REUTERS

Neville, koji je također cijelu karijeru igrao za ManU upisavši više od 600 nastupa, je poručio kako je Unitedova uprava 'apsolutna sramota' i snosi jednaku odgovornost za loše rezultate kao i sami igrači, dok je Ferdinand dodao kako bi ova sezona mogla biti jedna od najgorih u novijoj povijesti kluba.

Keane je u svom stilu 'opalio' po igračima poručivši im da prestanu 'plakati'.

"Svlačionica Manchester Uniteda je puna beba. Ne govorim o Pogbi, govorim o igračima općenito, igračima koji se uzrujavaju kod menadžera ili trenerskog osoblja i ne žele trenirati jer ih je netko uznemirio," kazao je Keane.

Oštre kritike legendi ManU-a nisu dobro sjele u svlačionici pa su igrači na WhatsAppu počeli dijeliti filmiće s igračkim pogreškama spomenute četvorke.

Manchester United se trenutačno nalazi na osmom mjestu sa 13 bodova, sedam manje od Manchester Cityja, Liverpoola i Chelsea na vrhu.

Linker
20. travanj 2024 04:30