Reuters/Carl Recine
'NITKO NAM NE DAJE ŠANSE...'

'BORBA ZA NASLOV JE GOTOVA, BILO BI SULUDO RAZMIŠLJATI O TOME' Je li se Pep Guardiola već predao nakon samo 15 kola!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. prosinac 2019. 12:31

Je li Manchester City već predao naslov engleskog nogometnog prvaka Liverpoolu? Praktički da, ako je suditi prema napisima u većini engleskih medija.

Manchester City je u utorak navečer slavio u gostima kod Burnleyja sa 4:1 u 15. kolu Premiershipa i smanjio bodovni zaostatak za Liverpoolom na osam bodova. Ali uz utakmicu više budući Liverpool u gradskom derbiju danas dočekuje Everton.

"Borba za naslov je gotova. Prema onome što sam pročitao, nitko nam ne daje šanse, sve je gotovo", rekao je ironično Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja, kojem se očito baš ne sviđaju medijski napisi.

"Ja u to ne vjerujem, ali nije bitno to u što ja vjerujem ili ne. Radi se o sljedećoj utakmici. Naša momčad je stabilna i to je ono što želimo. Ali s obzirom na zaostatak koji imamo u odnosu na Liverpool, iskreno, bilo bi ludo razmišljati o naslovu. Mi moramo razmišljati o gradskom derbiju protiv Uniteda i ići utakmicu po utakmicu. Postoje druga natjecanja, FA Cup, Carabao Cup i Liga prvaka i važno je zadržati pravi ritam", zaključio je Guardiola.

Linker
19. travanj 2024 13:13