REUTERS/Hannah McKay
TEŠKI TRENUCI

CHELSEAJEVOM MENADŽERU TRESE SE KLUPA NAKON NAJTEŽEG PORAZA U ABRAMOVIČEVOJ ERI Izviždani Talijan zaključao igrače u svlačionicu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. siječanj 2019. 12:53

Prema napisima engleskih medija Chelseajevom menadžeru Mauriziju Sarriju ozbiljno je ugrožena pozicija nakon visokog 4:0 premierligaškog poraza od Bornemoutha u srijedu navečer.

Nakon najtežeg Chelseajevog ligaškog poraza u eri Romana Abramovića klub se nakon 24 odigrana kola nalazi na tek petom mjestu na ljestvici s istim brojem bodova kao i četvrtoplasirani Arsenal, izvan pozicija koje vode u Ligu prvaka.

Drugi je to uzastopni poraz za 'Bluese' nakon onog od Arsenala, a nakon susreta Sarri je rekao: "Frustriran sam, ne pod pritiskom. Nisam vidio znakove svog rada i zato sam frustriran. Možda sam ja kriv i možda ih ne mogu motivirati. Ali momčad je vrlo jaka i sposobna je pobjeđivati i bez trenera".

Nakon utakmice navijači su izviždali Sarrija, a talijanski stručnjak navodno je nakon susreta zaključao igrače u svlačionicu na sat vremena.

"Htio sam popričati s igračima nasamo, bez ikoga oko nas. Želio sam razumjeti, prvo poluvrijeme je bilo toliko različito od drugog", pokušao je objasniti Talijan.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 06:32