LONDON, ENGLAND - JANUARY 18: Mikel Arteta, manager of Arsenal gesticulates during the Premier League match between Arsenal FC and Sheffield United at Emirates Stadium on January 18, 2020 in London, United Kingdom. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Clive Mason Getty Images

'PREŽIVJET ĆEMO'

CIJELA JE ENGLESKA ZANIJEMILA, DAN KASNIJE MOŽE SE ODAHNUTI: 'Dobro sam, zdravlje je jedino važno u ovom trenutku, štitimo jedni druge'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.03.2020. u 18:06

 • U četvrtak kasno navečer stigla je vijest koja je dodatno uzdrmala ionako nagrizlu površinu sportskih događanja posljednjih dana. Gotovo sve sportske priredbe otkazane su, rijetko što se još igra ili izvodi pod paskom globalne pandemije koronavirusa. Sve je više i zaraženih sportskih djelatnika, među kojima je i menadžer bivšeg engleskog prvaka Arsenala, Mikel Arteta.

  Iz redova Topnika sinoć su potvrdili da je Arteta zaražen te da će u samoizolaciju, kao i svi igrači te članovi stručnog stožera prve momčadi. Poznato je da je Arsenal igrao u Europskoj ligi s Olympiacosom čiji je gazda Marinakis još otprije zaražen, a Arsenalovo vodstvo i cjelokupna momčad bila je u kontaktu s njime.

  Arteta se danas javio preko Twittera, putem kojeg je naveo da je u redu. Engleska Premier liga je nakon sastanka ipak objavila da je do daljnjega suspendirala sva natjecanja, a isto su napravile i ostale lige na Otoku, uključujući škotsku i velšku.

   

  Iz drugih medija