DYLAN MARTINEZ REUTERS
NEOBIČNA SITUACIJA

DEJAN LOVREN UZ BOLNU GRIMASU NAPRASNO IZAŠAO VEĆ KRAJEM PRVOG POLUVREMENA Jürgen Klopp otkrio što se dogodilo Vatrenom

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 08. prosinac 2019. 14:41

Liverpool je lako prošao gostovanje kod Bournemoutha (3:0), ali se ozlijedio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji je 40. minuti stručnom stožeru signalizirao da ne može više, te s bolnom grimasom izašao s terena.

Ipak, nakon utakmice je Klopp objasnio da je Lovren izašao zbog grča u mišiću, te da nije ništa strašno. Aktualni prvaci Europe su bili superiorni, a posebno je upečatljiv bio drugi gol kada je Salah petom asistirao za Keitu. Ovom pobjedom momčad Jürgena Kloppa još je korak bliže naslovu koji čeka od 1990. godine.

Sonovo remek-djelo

- Bio je ovo gotovo savršen dan. Odigrali smo jako dobro, a sada nas čeka utakmica na sve ili ništa u Salzburgu - kazao je Klopp.

Jose Mourinho je s Tottenhamom, nakon poraza od Manchester Uniteda, pronašao žrtvu, na domaćem terenu je lagano pregažen Burnley sa 5:0, treći gol bio je remek-djelo Južnokorejca Sona, koji je s loptom prešao 70 metara i onda zabio.

- Nešto slično sam vidio od Brazilca Ronalda dok sam radio u Barceloni u Robsonovu stožeru - rekao je zadovoljni Jose Mourinho nakon utakmice.

Linker
26. travanj 2024 20:51