Reuters / Juan Medina Livepic
VRTOGLAVA PONUDA

DOGOVOR NA POMOLU, SVJEDOČIT ĆEMO TRANSFERU GODINE! Trenerski velikan konačno ulovio svog miljenika, sinoć se dogodio odlučujući detalj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. svibanj 2017. 19:42

Engleski premierligaš Manchester United u pregovorima je s francuskim nogometašem Antoineom Griezmannom, objavili su engleski mediji.

Manchester je ponudio Griezmannu 14 milijuna eura po sezoni, a njegov klub Atletico Madrid dobit će 100 milijuna eura ukoliko dođe do konačnog dogovora.

Menadžer Crvenih vragova Jose Mourinho ne krije obožavanje prema Griezmannu koji bi, po svemu sudeći, mogao biti prvo veliko pojačanje Manchestera za sljedeću sezonu. Kao jedini uvjet dolaska, Griezmann je postavio igranje u Ligu prvaka, a s obzirom da je United sinoć osvojio Europsku ligu - taj uvjet je ispunjen.

Ovaj transfer bi bio drugi najveći u povijesti (Paul Pogba drži prvo mjesto sa 105 milijuna eura) i najveći ove godine, a sam nogometaš je nekidan izjavio da su šanse da prijeđe u United 60 posto, što je možda i bila aluzija upravo na finale Manchestera i Ajaxa.

Također, Pogba je sinoć objavio video na Instagramu koji su neki protumačili kao dobrodošlicu sunarodnjaku, tim više jer je Griezmann 'lajkao' video. Dodajmo i da je Mourinho više puta isticao Griezmanna kao prvu želju prijelaznog roka i nije skrivao komplimente prema njemu. Nravno, potpis još nije stavljen i dok ne bude tako - ništa nije sigurno - ali sve je manje-više jasno...

Podsjetimo da je španjolski klub sve dogovorio s Alexandreom Lacazetteom iz Lyona, što je signal da su spremni za Griezmannov odlazak.

Linker
19. travanj 2024 12:52