Laurence Griffiths/Getty Images
Laurence Griffiths Getty Images

LOŠE VIJESTI

DOLAZI ORKANSKA OLUJA, OTKAZUJU SE UTAKMICE DILJEM EUROPE Zbog straha od velikog nevremena danas neće igrati ni Manchester City!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.02.2020. u 13:27

 • Nakon što su još otkazane prvoligaške utakmice u Nizozezemskoj i Belgiji, stigle su loše vijesti i iz Njemačke i Engleske.

  Utakmica 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva između Borussije Moenchengladbach i Koelna, koja je trebala početi 15.30, odgođena je zbog nadolazeće oluje nazvane 'Chiara' i loše vremenske prognoze.

  "Uoči i za vrijeme utakmice Njemačka meteorološka služba ne predviđa opasnost od nepovoljnih vremenskih uvjeta, ali nedugo nakon završetka dvoboja oluja Sabine će proći ovim područjem i dostići vrhunac u večernjim satima. Kako navijačima ne možemo jamčiti siguran povratak, Borussia je odlučila odgoditi odigravanje utakmice, nakon konzultacija s gradskim vlastima, vatrogascima, policijom i vodstvom Njemačke nogometne lige", stoji u priopćenju na internetskom portalu Borussije iz Moenchengladbacha.

  Još nije poznat novi datum odigravanja utakmice.

    

  Zbog orkanske oluje koja bijesni sjeverom Europe, otkazana je na kraju  utakmica Manchester Cityja i West Hama, koja je bila na rasporedu danas u 17.30.

  Meteorolozi predviđaju da bi udari vjetra mogli biti i do 120 kilometara na sat, a u tim uvjetima ne može se jamčiti sigurnost igrača i navijača.

  Iz drugih medija