Luis Enrique
 David Ramos/Getty Images
PIŠE THE MIRROR

ENGLEZI OTKRILI NOVI UVJET SJAJNOG ŠPANJOLCA ZA PREUZIMANJE ARSENALA Upravi to se nimalo ne sviđa i već se okreću alternativama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2018. 13:56

Arsenalova nadanja u angažman Luisa Enriquea kao nasljednika Arsenea Wengera ozbiljno su uzdrmana.

Naime, engleski mediji puni su napisa o tome kako je španjolski 47-godišnji stručnjak prva želja Topnika na menadžerskoj klupi. Ali, prema napisima engleskog The Mirrora Španjolac zahtijeva ogromnu plaću da bi preuzeo posao.

BRIGHTON, ENGLAND - MARCH 04:  Manager Arsene Wenger of Arsenal looks in tought during the Premier League match between Brighton and Hove Albion and Arsenal at Amex Stadium on March 4, 2018 in Brighton, England.  (Photo by Christopher Lee/Getty Images)
Christopher Lee/Getty Images

Navodno je riječ o godišnjim primanjima u iznosu od 17 milijuna eura. Jako puno, s obzirom da se procjenjuje da je Wengerova plaća iznosila 11.5 milijuna eura. A Francuz je slovio za jednog od najplaćenijih menadžera svijeta.

Navodno je Arsenalova vrhuška skolonija angažmanu klupske legende poput Patricka Vieire koji ne bi tražio tako visoku plaću i zadržao bi klupsko poslovanje u financijskim okvirima koje je ucrtao Wenger.

Podsjećamo, ranije su engleski mediji pisali i kako bi Enrique u slučaju dolaska inzistirao na čistki u svlačionici i pojačanjima vrijednima 230 milijuna eura.

Linker
20. travanj 2024 16:46