Reuters
VRATAR SE POSUO PEPELOM

FOTO: ČOVJEK O KOJEM PRIČA ČITAVA ENGLESKA NAKON NEVIĐENIH SCENA IZNIO SVOJU STRANU PRIČE 'Žalim zbog načina na koji je utakmica završila...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. veljača 2019. 10:59

Manchester City je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca osvojio engleski Liga kup, ali priča dana definitivno je Kepa Arrizabalaga, vratar Chelseaja kojeg je Maurizio Sarri odlučio zamijeniti Caballerom u završnici drugog produžetka.

Međutim, Španjolac nije htio iz igre i na kraju je ostao na terenu, na što je Talijan potpuno poludio i krenuo prema izlazu s terena, ali se onda ipak vratio.

Zanimljiva je to bila ilustracija odnosa koji vladaju u Chelseajevoj svlačionici, takvo što doista se ne viđa često na vrhunskoj nogometnoj razini. Na kraju je Španjolac obranio jedan jedanaesterac, ali je City osvojio trofej, a menadžer Bluesa ponudio je objašnjenje.

- Došlo je do velikog nesporazuma. Nema nikakvog problema između mene i Kepe jer nisam razumio da je on sposoban nastaviti utakmicu. Bio je u pravu oko toga, iako način nije bio ispravan. Moram razgovarati s njim - izjavio je Sarri.

S druge strane čovjek koji je bio u centru pažnje je poručio:

- Uznemiren sam i tužan jer nismo uzeli naslov, ali borili smo se do kraja protiv jako dobre momčadi. Moramo nastaviti raditi kako bi bili još jači. Ali, volio bih reći još nekoliko stvari. Žalim zbog načina na koji je utakmica završila. Nije mi bila namjera odbiti odluku trenera. Mislim da je u pitanju samo nesporazum. Trener je mislio da nisam u stanju nastaviti utakmicu, a moja je namjera bila objasniti mu da jesam. Nesporazum je trajao dok doktori koji su mi pomogli nisu otišli do klupe i to mu rekli. Imam puno poštovanje prema treneru i njegovom autoritetu - napisao je Kepa preko društvenih mreža.

Linker
24. travanj 2024 04:05