Getty Images, Reuters
BURAN OKRŠAJ NA ETIHADU

FOTO: DRAMATIČNA ZAVRŠNICA NA OTOKU! PEP GUARDIOLA U ŽESTOKOM OBRAČUNU S VLASTITOM ZVIJEZDOM Argentinac zbog jedne odluke potpuno izgubio živce

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2019. 22:48

U susretu 2. kola Premiershipa na Etihadu između Manchester Cityja i Tottenhama (2:2) došlo je do prepirke najboljeg strijelca u povijesti Građana Sergija Aguera s trenerom Pepom Guardiolom.

Španjolski je stručnjak dao prednost argentinskom napadaču od prve minute, a Gabriela Jesusa ostavio na klupi. No, kada je u drugome dijelu za Tottenham ušao Lucas Moura i postigao izjednačujući pogodak, Guardiola je zamijenio Aguera brazilskim nogometašem.

31-godišnjeg Argentinca ta je odluka vidno uzrujala te je prilikom izlaska nešto oštro prigovorio španjolskom strategu. Pep nije htio da ostane na tome te je svoga nogometaša zgrabio za prsa i stao mu objašnjavati zašto ga je izvadio iz igre.

Verbalni je sukob bio vidno nabijen emocijama pa je naelektriziranu situaciju krenuo spašavati pomoćni trener Mikel Arteta.

Kamere su ipak u sudačkoj nadoknadi snimile posvađani dvojac kako zagrljajem rješavaju kratkotrajnu svađu. Dogodilo se to u trenucima kada je Gabriel Jesus postigao treći pogodak i kada se činilo da je City došao do pobjede.

Međutim, u sve su se opet umiješali suci te pregledavanjem VAR snimke zaključili da se pogodak mora poništiti. Nesumnjivo, vrlo burna završnica potencirana pomiješanim emocijama za Guardiolu, Aguera i G. Jesusa.

Linker
23. travanj 2024 22:38