Screenshot: Twitter

OČI VIDE JEDNO, TEHNOLOGIJA DRUGO

FOTO: 'MI SMO OPLJAČKANI!' POGLEDAJTE NOVU SNIMKU SITUACIJE KOJA IZAZIVA NEVJERICU 'Pa ovo je čisti gol! Je li moguće da je tehnologija pogriješila?'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.01.2019. u 11:21

 • Manchester City je u velikom derbiju 21. kola Premiershipa na svom Etihadu nanio Liverpoolu prvi poraz (2:1) ove sezone i došao na samo četiri boda zaostatka za vodećom momčadi lige, ali jedna je situacija izazvala velike polemike nakon utakmice.

  Liverpoolovi navijači trde da u 18. minuti njihovoj momčadi nije priznat regularan gol.

  Bila je to klasična Liverpolova brza kontra. Salah je s Firminom odigrao dupli pas te u čistu priliku izbacio Manea koji je pobjegao Johnu Stonesu.

  Senegalac pogađa daljnju vratnicu, a posljedični panični karambol u obrani Građana završava na način da Stones čisti loptu ne s gol linije, nego ju doslovno vadi iz gola. Naime, goal-line tehnologija pokazala je da je Redse od pogotka dijelilo svega 1,12 centimetara.

  I sve je jasno. Međutim, navijači Liverpoola tvrde kako imaju dokaz da je lopta prešla gol-crtu, da je zapravo došlo do pogreške pri korištenju goal-line tehnologije i zahtijevaju istragu.

   

  "Ja mislim da Premierliga ili koristi krivu verziju gol-line tehnologije ili je software zaražen virusom. Kako možete ne priznati gol kad je vidljivo da je cijela lopta prešla gol-liniju"; samo je jedan od komentara navijača koji ne žele priznati prvi poraz ove sezone.

  Pogledajte situaciju iz više kutova.

   

   

  Iz drugih medija