Getty Images
NEMA DISCIPLINE

FOTO: MOURINHO ODVEO IGRAČE U PARK I PREKRŠIO KARANTENU, PA GA UKORILI Slavni trener mogao bi dobiti i kaznu od policije: 'Nedopustivo je to što radi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2020. 11:49

Jose Mourinho ponekad djeluje tako da i svojim potezima dokazuje da za njega ne vrijeme ovozemaljska pravila, a posljednji čin koji se dogodio odnosi se na kršenje mjera izolacije. Mogao bi biti kažnjen i od strane policije, a reagirao je i njegov Tottenham...

Pojavile su se fotografije na kojima se vidi da je Mourinho organizirao trening s još nekolicinom igrača i to tako da nisu poštovali distancu jedan od drugog.

I upravo bi trener Spursa mogao najviše "nastradati", jer je upravo on bio začetnik treninga. Jedan od nogometaša koji su trenirali s Mourinhom bio je Tanguy Ndombele, dok su druga dvojica navodno bili Davinson Sanchez i Ryan Sessegnon.

"Svi naši igrači upozoreni su na koji se način treba ponašati u ovoj situaciji kada su na otvorenom. Nastavit ćemo komunicirati s njima, kao i s našim trenerima", poručio je glasnogovornik kluba.

Daniel Levy, predsjednik kluba, nije se oglašavao po ovom pitanju, uostalom drži se dalje od javnosti nakon što je drastično srezao plaće svojih 500-njak zaposlenih.

"Nedopustivo je to što su uradili", piše se po društvenim mrežama:

"Ako drugi mogu biti u svojim domovima, zašto je neophodno da oni treniraju", neki su i ogorčeni.

Ali ima i onih koji podržavaju ovaj potez...

"Bitno je samo da paze na razmak od dva metra".

Linker
25. travanj 2024 02:53