screenshot
PREMIER LIGA

FOTO: NEĆE NJEMU BITI LAKO IDUĆIH DANA! ČITAV STADION SE UHVATIO ZA GLAVU NAKON PROMAŠAJA SEZONE NA OTOKU Liverpool do nove pobjede, kiks Arsenala

Piše: HinaObjavljeno: 21. travanj 2019. 21:12

Nogometaši Liverpoola pobjedom u Cardiffu od 2-0 (0-0) ponovno su izbili na vrh ljestvice engleske Premier lige, dok je Arsenal porazom 2-3 (0-1) na svom Emirates stadionu od Crystal Palacea ugrozio svoje izglede za plasman u Ligu prvaka.

Crystal Palace su do pobjede svojim pogocima doveli Benteke (17), Zaha (61) i McArthur (69), dok su strijelci za Arsenal bili Ozil (47) i Aubameyang (77).

Liverpool je protiv 'davljenika' Cardiffa na pogodak čekao do 57. minute, kad je loptu u mrežu poslao Georgino Wijnaldum, dok je tri boda u 82. minuti osigurao Milner iz kaznenog udarca koji je dosuđen nakon prekršaja na Salahu.

Ipak, osim pobjede Redsa valja izdvojiti promašaj domaćina o kojem bi se na Otoku moglo pričati još neko vrijeme. Nakon ubačaja iz kornera izgledalo je kako je lopta savršeno stigla do Seana Morrisona koji je se s dva metra samo trebao nakloniti i pospremiti loptu u mrežu, ali ju je umjesto glavom na opće iznenađenje svih na stadionu pogodio leđima.

screenshot

Trener domaćina Neil Warnock i svi na tribinama u nevjerici su se hvatali za glavu nakon promašaja koji će sigurno postati hit na društvenim mrežama.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren zbog bolesti nije konkurirao za sastav Liverpoola.

Liverpool je opet na vrhu ljestvice s 88 bodova, dva više od drugoplasiranog Manchester Cityja, ali 'građani' imaju utakmicu manje. Za preostala dva mjesta u Ligi prvaka sljedeće sezone bore se četiri momčadi. Trećeplasirani Tottenham ima 67 bodova, Arsenal i Chelsea imaju po 66, a Manchester United 64. Svi pred sobom imaju još četiri utakmice.

Cardiff je sa 31 bodom na 18. mjestu i još uvijek se nada mogućem ostanku u prvoligaškom društvu, iako ima tri boda manje i utakmicu više od Brightona koji je na spasonosnom 17. mjestu. Svoje mjesto u Championshipu za sljedeću sezonu već imaju Fulham sa 23 boda i Huddersfield (14).

------------------------------------------------------

Engleska - 35. kolo

Arsenal - C. Palace 2-3

(Oezil 47, Aubameyang 77 / Benteke 17, Zaha 61, McArthur 69)

Cardiff - Liverpool 0-2

(Wijnaldum 57, Milner 82-11m)

Everton - Man. United 4-0

(Richarlison 13, Sigurdsson 28, Digne 56, Walcott 64)

------------------------------------------------------

Rezultati by SofaScore

Linker
16. travanj 2024 17:33