REUTERS/Andrew Yates
30. KOLO PREMIRERSHIPA

FOTO: PRAZNIK NOGOMETA NA OTOKU! VATRENI S KLUPE GLEDAO GOLIJADU NA ANFIELDU Liverpool i dalje diše Cityju za vratom

Piše: HinaObjavljeno: 10. ožujak 2019. 17:14

Liverpool je domaćom pobjedom od 4:2 protiv Burnleyja ostao na bod zaostatka za vodećim Manchester Cityjem pa se Kloppov stroj može smireno okrenuti uzvratnoj utakmici Lige prvaka koju igra u srijedu u Münchenu protiv Kovačeva Bayerna.

Međutim, nije sve išlo glatko za Redse. U šestoj minuti je veznjak Burnleyja Ashley Westwood postigao pogodak kakav se postiže možda jednom u karijeri. Iz kornera je ciljao ravno u gol, lopta je preletjela Alissona Beckera koji je, čini se, bio pod prekršajem, i sletjela ravno u mrežu. Fantastičan pogodak i to na legendarnom Anfieldu!

Firmino (19') i Mane (29') su do odlaska na odmor preokrenuli rezultat, da bi u nastavku prvo Firmino (68') svojim drugim golom povisio na 3:1. U sudačkoj nadoknadi Gudmundsson (90'+1') je prvo smanjio na 3:2, da bi Mane (90'+3') svojim drugim pogotkom postavio konačni rezultat.

Hrvatski stoper Dejan Lovren ostao je na klupi Liverpoola koji sada ima 73 boda, dok je Burnley 17. s 30 bodova.

Nogometaši Chelseaja u nedjelju su na svom terenu izvukli remi u sudačkoj nadoknadi protiv Wolverhamptona, koji je vodio od 56. minute pogotkom Raúla Jiméneza. No, u samoj završnici susreta Eden Hazard (90+2) pogađa za 1-1. Hrvatski veznjak Mateo Kovačić igrao je do 57. minute za Chelsea.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 00:20