Action Images via Reuters
PREMIER LIGA

FOTO: SPEKTAKULARAN OKRŠAJ U LONDONU I NESTVARNA VEČER ZVIJEZDE MANCHESTER UNITEDA Strašnim bravurama bacao navijače i igrače Tottenhama u očaj

Nogometaši Manchester Uniteda pod vodstvom su novog menadžera Olea Gunnara Solskjaera ostvarili petu uzastopnu pobjedu u engleskom prvenstvu svladavši kao gosti na Wembleyu Tottenham Hotspur sa 1-0 (1-0).
Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 13. siječanj 2019. 20:43

U derbiju 22. kola Premiershipa Manchester United je svladao Tottenham, a Ole Gunnar Solskjaer upisao je prije dvoboja protiv Kanea i društva pet pobjeda na klupi Uniteda, no realno bio je ovo prvi pravi test za legendarnog Norvežanina na klupi Crvenih vragova.

Paul Pogba procvjetao je od kada je Solskjaer zamijenio na klupi Mourinha. Od najvećeg problema u svlačionici Pogba se vrlo brzo pretvorio u stožernog igrača, a klasu je Francuz potvrdio i na Wemleyju, vrhunski je asistirao Rashfordu za prednost gostiju.

Bio je to neki potpuno novi United koji se nadigrava i želi postići pogodak više od suparnika kao u neka stara vremena. U odličnoj utakmici nizale su se prigode s obije strane.

Udarna igla domaćina Harry Kane bio je frustriran sjajnim obranama De Gee, baš kao i Dele Ali, a španjolski čuvar mreže upisao je u nastavku osam čudesnih obrana.

Londončani su učinili apsolutno sve da dođu do prijeko potrebne pobjede, ali sve moguće i nemoguće što je mogao obranio je španjolski čudotvorac na golu Uniteda. Tottenham se još više udaljio od borbe za naslov prvaka, dok na Old Traffordu slave Solskjaera, ne bez De Gee Pogba i društvo sigurno ne bi napustili u slavljeničkom raspoloženju.

Tottenham je još jednom potvrdio epitet sjajne momčadi, li bez pobjedničkog mentaliteta za učine onaj presudni korak, što je ipak presudno kada je borba za trofeje

Rashford je upisao prvi gol protiv Pijetlova u šest utakmica, Solskjaer je upisao i šestu pobjedu na klupi Uniteda, ali o čudesnim obranama De Gee još će dugo pričati

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 03:22