Harry Trump/Getty Images
BEZ PORTUGALCA?

GIGGS 'PONIZIO' RONALDA, NISU OVO OČEKIVALI OD LEGENDE Ryan izabrao idealnu momčad Manchester Uniteda svih vremena i to bez Cristiana!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2020. 13:15

Ryan Giggs jedan je od onih igrača koji su cijelu svoju karijeru posvetili jednom voljenom klubu i sigurno je kao takav apsolutno meritoran da ocijeni tko zaslužuje dres Manchester Uniteda u onoj idealnoj postavi svih vremena...

Gotovo dva i pol desetljeća bio je vjeran Vragovima i njegova riječ itekako znači fanovima. No ipak iznenadio je jer na tom popisu nema - Cristiana Ronalda.

Portugalac je bio član Manchester Uniteda od 2003. do 2009. godine, osvojio je Ligu prvaka, bio klupski prvak svijeta, tri Premiershipa, FA Cup, dva Carling Cupa i tri Community Shielda kao i Zlatnu loptu. Sve u dresu Uniteda! Očito nedovoljno za Giggsa, koji mu, čini se, nije oprostio transfer...

Giggs je na gol stavio Petera Schmeichela, u zadnjoj liniji su Gary Neville, Rio Ferdinand, Mikael Silvestre i Denis Irwin. Na poziciji defenzivnog veznog bi "ordinirao" Roy Keane, a Nicky Butt, Paul Scholes i David Beckham su preostala trojica veznjaka.

U napadu su Wayne Rooney i Ole Gunnar Solskjaer.

Linker
17. travanj 2024 01:47