Reuters/Carl Recine
UZAVRELE STRASTI

INCIDENT NAKON VELIKOG DERBIJA Potekla je krv na Old Traffordu: Mourinho je uletio u svlačionicu ljutog rivala i dobio bocom u glavu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2017. 10:05

U nedjelju je na Old Traffordu odigran veliki mančesterski derbi, okršaj između Manchester Uniteda i Manchester Cityja. Slavio je City s 2:1, a derbi nije prošao bez repova.

Engleski mediji pišu kako je podno tribina Old Trafforda nakon završetka susreta došlo do fizičkog okršaja između igrača i stručnog stožera dviju momčadi. Navodno su morali reagirati zaštitari, a navodi se da su glavni protagonosti bili Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda i Ederson, vratar Manchester Cityja.

Mourinho je navodno došao do svlačionice Manchester Cityja u kojoj se burno slavilo i tražio malo poštovanja. Igračima Cityja se to nije baš svidjelo, a najburnije je reagirao Ederson.

"Došlo je do naguravanja u koje su se uključili igrači obje momčadi, a najgore je prošao Mikel Arteta kojem je raskrvavljena glava zbog posjekotine iznad oka. Pogodio ga je predmet koji je bacio Lukaku. Mourinho je pogođen plastičnom bocom i mlijekom u kartonu u glavu, a intervenirala je i policija i smirila situaciju", rekao je neimenovani izvor za Telegraph.

Na samoj presici treneri nisu govorili o incidentu. Mourinho se doduše požalio da je United oštećen za nedosuđeni jedanaesterac na Anderu Herreri iz 79. minute.

"Žao mi je Olivera jer je odlično vodio utakmicu, ali tu je pogriješio. Manchester City je jako dobra momčad od koje očekujete da zabija sjajne golove, ne sramotne golove. Imali su očitu kontrolu utakmice, ali najviše ih je spasila dvostruka obrana vratara", rekao je ogorčeni Mourinho.

"Pobijedili smo jer smo bolji i bili smo bolji u svim segmentima. Ne znam koji je bio plan našeg suparnika, ali mi smo došli ovdje da bismo pokušali pobijedtiti. Isto smo napravili i na Stamford Bridgeu", jasno je rekao menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

Linker
21. travanj 2024 18:08