Julian Finney/Getty Images
PIŠE DAILY MAIL

IZNENAĐENJE ZA SVE, ARSENAL JE VEĆ IZABRAO WENGEROVOG NASLJEDNIKA Englezi otkrivaju da su Topnici kontaktirali i odlučili se za novog menadžera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2018. 12:04

Dan nakon što je u Arsene Wenger objavio da nakon 22 godine napušta klupu Arsenala na kraju sezone engleski Daily Mail objavio je tko će ga naslijediti.

Vijest nije dobila službenu potvrdu, ali čini se da će to biti Luis Enrique, bivši trener Barcelone i Rome.

Engleski dnevnik ekskluzivno saznaje da je Arsenal već uspostavio sa 47-godišnjim Španjolcem koji je trenutno bez posla otkako je napustio klupu Barcelone 30. lipnja 2017. godine.

Novi Arsenalov direktor Raul Sanllehi večerao je nedavno s Enriqueom, a čelni ljudi u klubu vjeruju da bi njegov dolazak u Arsenal donio +španjolsku revoluciju.

Osim Barcelone i Rome Enrique je još trenirao i Celtu, a tijekom trenerske karijere osvojio je ukupno devet trofeja, među kojima su i dva naslova u Primeri i jedan u Ligi prvaka.

Luis Enrique
David Ramos/Getty Images
Luis Enrique

Podsjećamo, odmah nakon Wengerove smjene u medijima su počela kružiti imena potencijalnih nasljednika, ali Enriqueovog među njima nije bilo. Spominjali su se Massimiliano Allegri, Carlo Ancelotti, Thomas Tuchel, Patrick Vieira, Thierry Henry, Joachim Löw, Brendan Rodgers...Zato je odabir Enriquea, ukoliko se pokaže istinitim, svojevrsno iznenađenje.

Linker
23. travanj 2024 20:49