Jan Kruger/Getty Images
ODLUKA PODIGLA PRAŠINU

JE LI OVO DOSAD NAJGORA ODLUKA VAR-A U PREMIERSHIPU? Lineker u nevjerici zbog kontroverzne odluke na startu nove godine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2020. 21:59

Prva utakmica u novoj 2020. godini ponudila je novu kontroverznu situaciju vezanu uz VAR i njegovu primjenu u Premiershipu.

Riječ je o utakmici između Burnleyja i Aston Ville koja je završila 2:1 pobjedom gostujućeg sastava iz Birminghama.

Igrala se 11. minuta susreta kada je igrač Aston Ville Jack Grealish glavom poslao loptu u mrežu. Ali javio se VAR i naknadno je gol poništen zbog Wesleyjeve pete koja je minimalno bila iza linije.

Spomenutu situaciju pogledajte OVDJE.

"Kakav je ovo novi pakao. Nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali iskreno mi je žao pomoćnih sudaca. Dobri su u onome što rade, a ovako ih se potkopava", komentirao je slavni Gary Lineker, dok se engleski portali pitaju: 'Je li ovo dosad najgora odluka VAR-a?'.

Navijači Aston Ville također su bili ogorčeni, iako se poništeni gol na kraju nije pokazao ključnim za konačan rezultat i Villa je svejedno slavila.

"Sramotna odluka VAR-a opet je opljačkala Villu. Wesley uopće čak nije sudjelovao u akciji", napisao je jedan navijač, dok je drugi dodao: "Ne razumijem ovaj VAR. Lopta čak nije odigrana na Wesleyja, a na kraju je gol poništen jer ima veće stopalo od braniča. Smiješno."

MANCHESTER CITY - EVERTON 2:1

Nogometaši Manchester Citya slavili su u dvoboju 21. kola engleskog nogometnog prvenstva kod kuće protiv Evertona s 2-1.

Oba gola za momčad Pepea Guardiole zabio je Jesus, dok je Richarlison bio strijelac počasnoga gola za Everton. Bio je to prvi poraz Carla Ancelottija otkad je preuzeo Everton. City je treći s 11 bodova manje od vodećeg Liverpoola i jednim bodom manje od Leicestera.

"Fenjeraš" Norwich i Crystal Palace su igrali 1-1, dok je West Ham kod kuće deklasirao Bournemouth s 4-0.

Linker
24. travanj 2024 23:09