Alex Morton/Getty Images
ZAMJERIO SE NAVIJAČIMA

JEDNA OD NAJVEĆIH LEGENDI ARSENALA STALA U OBRANU ČOVJEKA KOJEG NAPADA 'POLA' LONDONA 'Žao mi ga je! Do jučer je bio kapetan i sigurno mu nije lako'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2019. 11:40

Već nekoliko tjedana jedna od glavnih priča na Otoku je švicarski nogometni reprezentativac i kapetan Arsenala Granit Xhaka. Navijači su ga u posljednje vrijeme opasno uzali na zub, a sve se više spominje i njegov odlazak iz Londona.

Najviše je navijače iznervirao svojim potezima u utakmici protiv Crystal Palacea, a na Otoku tvrde kako bi već u siječnju trebao napustiti Emirates. Kao jedna od mogućih destinacija spominje se i talijanski Milan, a u njegovu obranu stao je nekadašnji veznjak Topnika Patrick Vieira.

- Žao mi ga je, jer, do jučer je bio kapetan. Nije mu lako, za njega je ovo možda i najteži trenutak u karijeri. Kada vam na terenu ne ide kako bi to željeli onda je normalno da ste isfrustrirani, a kada ste vruće glave ponekad napravite nešto što ne želite, kazao je Vieira pa nastavio:

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Manchester United - Emirates Stadium, London, Britain - March 10, 2019  Arsenal's Granit Xhaka applauds fans after the match                  REUTERS/Eddie Keogh  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

- Ne smijemo zaboraviti što je Xhaka sve napravio za klub i koliko ga je zadužio i zbog toga zaslužuje povjerenje navijača. Siguran sam da će iz čitave priče izaći još jači i pokazati koliko je dobar.

Linker
25. travanj 2024 15:46