REUTERS
REAKCIJE NA TEŽAK PORAZ

JURGEN KLOPP POSLIJE DEBAKLA I 'PETARDE' NA ETIHADU 'Drugo poluvrijeme je bilo zaista slabo i žao mi je naših navijača...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. rujan 2017. 21:30

Liverpool je u subotu doživio težak poraz od Manchester Citya na Etihadu od 5:0, a negativne reakcije naravno nisu izostale i momčad Jürgena Kloppa morat će popraviti igru u sljedećim utakmicama.

Manchester City je odlično otvorio utakmicu i golom Sergija Agüera u 24. minuti nagovijestio sjajan dan, a prijelomni trenutak susreta vjerojatno je bio crveni karton Sadija Manea u 38. minuti zbog grubog nasrtaja na vratara domaće momčadi Edersona. Golijadu su do kraja zaključili Gabriel Jesus i Leroy Sane s po dva pogotka, a Klopp nije štedio svoje igrače kritika.

- Bio sam ljut na poluvremenu, ali ne zbog rezultata ili crvenog kartona nego jer mislim da smo mogli igrati bolje. Crveni karton je preusmjerio tijek zbivanja, ali unatoč tome, morali smo stvoriti više šansi za gol. Drugo poluvrijeme je bilo zaista slabo i žao mi je naših navijača - izjavio je njemački stručnjak poslije neočekivanog debakla.

Anfield će u srijedu ugostiti španjolsku Sevillu, Liverpool otvara Ligu prvaka i težak poraz poput ovoga nije najbolja najava. Međutim, za vjerovati je da će se pribrati i pokazati što znaju, a jedan je problem upadao u oči mnogima, kada govorimo o srazu sa Cityem.

- Moraju se postaviti pitanja četvorici igrača u obrani, kao i vrataru Mignoletu - mišljenje je Chrisa Waddlea, nekadašnjeg reprezentativca Engleske.

Reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren nije nastupio i za vjerovati je da ga Klopp jedva očekuje, barem ako je suditi prema utakmici sa Cityem...


All Goals HD -Manchester City 5-0 Liverpool 09... by fififilive

Linker
26. travanj 2024 10:08