screenhot
EPILOG DERIJA NA OLD TRAFFORDU

KAPETAN LIVERPOOLA ODBIO POZDRAVITI KLOPPA, A ONDA GA JE NIJEMAC POZVAO NA RED Solskjær neutješan nakon silnih ozljeda koje su pogodile United

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2019. 20:42

S jedanaest utakmica do kraja, Liverpool ovisi sam o sebi kada je u pitanju naslov prvaka. Naime, tako glasi glavna vijest s derbija na Old Traffordu (1:1) nakon kojeg Manchester City s istim brojem susreta zaostaje jedan bod na drugom mjestu, a Spursi njih šest na trećem.

Prvo poluvrijeme bilo je bizarno da bizarnije ne može biti. Prvo se ozlijedio Ander Herrera (21), potom je roviti Lingard morao zamijeniti Matu (25) da ni on ne bi dočekao odmor te ga je zamijenio Alexis Sanchez (43).

Ole Gunnar Solskjær je bio primoran potrošiti sve tri zamjene u prvih 45 minuta! Kod Liverpoola je Sturridge morao zamijeniti Firmina (zglob) što je Klopp nakon susreta ocijenio – „katastrofom“. Najzaposleniji čovjek bio je – Andre Marriner, četvrti sudac. Gledajući svih 90 minuta, Redsi su bili posjedom dominantnija momčad, no bezidejni s loptom ispred protivničkog 16-erca.

Osim neatraktivnog nogometa valja izdvojiti i zanimljivu situaciju kada je iz igre izvadio kapetana Liverpoola Jordana Hendersona i u igru uveo Xherdana Shaqiria. Hendersonu se to nije nimalo svidjelo, pa je prilikom izlaska bez pozdrava samo prošao pored trenera Liverpoola. Nijemac mu je nakon toga prigovorio zbog toga, a ovaj mu je ipak odlučio pružiti ruku.

S druge strane trener Uniteda, Solksjaer nije bio zadovoljan prikazanim:

- Kada vam se dogodi da imate četiri povrede u tako kratko vrijeme, od kojih smo trojicu igrača morali izvesti, a Rashforda ostaviti u igri znate da smo bili u teškoj situaciji. Utakmica? Izgledalo je da će biti teško, oni su pokušavali, ali im mi nismo dozvoljavali da naprave veće šanse - rekao je Solskjaer.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 23:43