Reuters/Lee Smith
OTVORIO VRATA

KAPETAN NAPUŠTA MANCHESTER UNITED Solskjaer na presici najavio odlazak najdugovječnijeg igrača u svlačionici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2019. 12:40

Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda, jasno je natuknuo da bi kapetan momčadi mogao napustiti Old Trafford ovoga ljeta.

Riječ je o kapetanu Antoniju Valenciji, 33-godišnjem Ekvadorcu koji je u redove 'Crvenih vragova' stigao 2009. godine iz Wigana i trenutno je igrač s najduljim stažom u momčadi.

Ove je sezone Valencia skupio tek osam nastupa, a posljednji još 2. siječnja.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 02:  Referee Slavko Vincic speaks to Antonio Valencia of Manchester United during the Group H match of the UEFA Champions League between Manchester United and Valencia at Old Trafford on October 2, 2018 in Manchester, United Kingdom.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Michael Regan/Getty Images

U klubu moraju aktivirati opciju jednogodišnjeg produljenja ugovora do 18 sati danas poslijepodne ili će Valencia na ljeto biti u mogućnosti napustiti Old Trafford bez odštete.

"Imao je fantastičnu karijeru ovdje u Manchester Unitedu i u Engleskoj, jedan je od premierligaških pobjednika preostalih u svlačionici, ali nisam siguran da će se United i Antonio dogovoriti za sljedeću sezonu", rekao je Solskjaer.

Linker
26. travanj 2024 06:49