JOHN SIBLEY Action Images via Reuters
NASLOV PRVAKA?

KLOPP POHVALIO SVOJE JURIŠNIKE, JEDNU STVAR NE DOPUŠTA! 'Ne zanima nas to, uopće nemamo osjećaja' OPASNOST I DALJE PRIJETI 'Mogli smo imati problema'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2019. 09:57

Ako to do sada nije bilo jasno, sinoć je definitivno postalo. Liverpool je ovoga trenutka, i formalno i neslužbeno najbolja nogometna momčad na svijetu. Formalno, jer u svojim vitrinama trenutno imaju naslove europskih i svjetskih prvaka, ali i neformalno, za oko. Jer, ono što su na Boxing Day napravili Leicesteru na King Poweru...

Nastavite rečenicu sami. Znajući da su im baš Lisice najbliža pratnja i da su najugodnije iznenađenje cijele Premierlige, Kloppovi su jurišnici odigrali fantastičnu utakmicu, jednako borbeno kao da igraju finale Lige prvaka. Pobjegli su, odmaglili prije svega Cityju koji će tek večeras moći koliko-toliko zadržati korak.

Nakon utakmice kod Leicestera oprezan je u izjavama bio trener Liverpoola.

- Jedina stvar koju ova naša pobjeda mijenja je ta razlika. Bilo je 10, sada je 13 bodova u našu korist. Nemamo osjećaja prema tome, jednostavno igramo i nadamo se najboljem - kaže Jurgen Klopp.

Ako City večeras i dobije Wolverhampton, razlika između prvog Liverpoola i drugog Cityja bit će 11 bodova, s time da će Redsi imati utakmicu manje koju su propustili proteklog vikenda kada su bili dijelom Svjetskog klupskog prvenstva u Dohi.

- Ništa još nije odlučeno. Imamo u sljedećih pet utakmica pet jako teških protivnika poput Evertona, Tottenhama i Manchester Uniteda pa nas ta razlika ne zamara previše. Igrali smo fenomenalno protiv Cityja, sjajno protiv Arsenala, a i ovo je bila predstava koja nam je trebala. Da smo bili manje dobri sada, imali bi problema, ali moji su dečki od početka bili 100 posto u utakmici - dodaje njemački trener.

Linker
23. travanj 2024 15:44