Reuters/Carl Recine
PRVE UTAKMICE 28. KOLA

LEICESTER PREKINUO NEGATIVAN NIZ NAKON SMJENE MENADŽERA, UVJERLJIVO SLAVLJE EVERTONA Lazio i Milan bez pobjednika u Talijanskom kupu

Piše: HinaObjavljeno: 27. veljača 2019. 00:12

Danas su odigrane četiri utakmice 28. kola engleskog nogometnog prvenstva. Najuvjerljiviju pobjedu upisao je Everton koji je slavio u gostima kod Cardiffa s 3:0.

Dvostruki strijelac za Everton bio je Gylfi Sigurdsson (41', 66'), dok je konačan rezultat postavio Dominic Calvert-Lewin u posljednjim trenucima susreta.

Leicester je kod kuće pobijedio Brighton 2:1 u prvoj utakmici nakon smjene menadžera Claudea Puela. 'Lisice' su slavile golovima Demaraija Graya i Jamiea Vardyja, a utakmicu je s tribina pratio novoimenovani menadžer kluba Brendan Rodgers.

Leicesteru je to prva ligaška pobjeda nakon 1. siječnja kada su slavili u gostima kod Evertona s 1:0. Nakon toga osvojili su tek jedan bod u šest utakmica.

U preostale dvije utakmice Newcastle je pobijedio Burnley s 2:0, dok je Huddersfield slavio protiv Wolverhamptona s 1:0.

Talijanski kup bez Hrvata

Odigrana je prva polufinalna utakmica Talijanskog nogometnog kupa. Lazio i Milan remizirali su u Rimu s 0:0. Uzvrat u Milanu igra se 24. travnja.

Milan Badelj gledao je cijeli susret s Lazijeve klupe, isto kao i Ivan Strinić s Milanove.

Drugi polufinalni par Talijanskog kupa čine Fiorentina i Atalanta.

---------------------------------------------------------------

PSG u polufinalu

Nogometaši Paris Saint-Germaina izborili su polufinale francuskog kupa nakon što su u utorak u četvrtfinalu eliminirali Dijon, pobijedivši ga na Parku prinčeva sa 3-0. Dvostruki strijelac bio je Angel Di Maria (8, 28), a jedan pogodak dodao je Thomas Meunier (76).

27. veljače -

Rennes - Orléans (II)

Lyon - Caen

6. ožujka

AS Vitré (IV) - Nantes

Linker
19. travanj 2024 13:22