LONDON, ENGLAND - MARCH 14: General view outside Stamford Bridge stadium home of Chelsea. All Premier League matches are postponed until at least April 3rd due to the Coronavirus Covid-19 pandemic at Stamford Bridge on March 14, 2020 in London, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Catherine Ivill/Getty Images

POTEZ ZA SVAKU POHVALU

LIJEPA GESTA CHELSEAJA U DOBA NAJVEĆE KRIZE Engleski velikan medicinskom osoblju u Londonu stavio na raspolaganje svoj hotel

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 18.03.2020. u 15:31

 • Engleski nogometni prvoligaš Chelsea u srijedu je medicinskom osoblju u Londonu stavio na raspolaganje Millennium hotel, koji se nalazi na njihovom stadionu Stamford Bridge.

   "U vrijeme epidemije koronavirusa mnogi zdravstveni djelatnici radit će u dugim smjenama i postoji mogućnost da se neće moći vratiti svojim kućama, ili bi morali dugo putovati. Smještaj u blizini njihovih radnih mjesta pomoći će da očuvamo zdravlje liječnika i medicinskih sestara, koji su od ključnog značaja u ovim kritičnim trenucima", priopćio je Chelsea.

  Smještaj u Millennium hotelu prvenstveno je predviđen za medicinsko osoblje iz bolnica u sjeverozapadnom Londonu, ali može se proširiti i na liječnike i medicinske sestre iz drugih dijelova grada.

   Hotel će im biti na raspolaganju sljedeća dva mjeseca, a u slučaju potrebe to se vremensko razdoblje može produžiti. Sve troškove smještaja pokrit će vlasnik Chelseaja Roman Abramovič.

  Tagovi
  Iz drugih medija