Reuters / Matthew Childs Livepic
BIRANIM RIJEČIMA O HRVATU

'LIJEPO JE ČUTI KAD NAVIJAČI PJEVAJU SLAVENOVO IME CIJELIH 90 MINUTA' Bilićev pomoćnik progovorio o teškim trenucima kad se morao 'ugristi za usnu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2017. 09:33

Julian Dicks, pomoćnik Slavena Bilića u West Hamu, s velikim je poštovanjem progovorio o hrvatskom stručnjaku u razgovoru za klupsku web-stranicu.

Dicks je itekako svjestan pritiska s kojim se Bilić mora nositi i zna koliko mu je bilo teško ranije tijekom sezone kada su mediji uslijed slabijih rezultata konstantno pisalo o njegovoj mogućoj smjeni i kada je bio izložen medijskim kritikama.

West Hamovi rezultati su se u međuvremenu popravili i nalaze se u sredini premierligaške ljestvice, a klub je uspješno prebrodio i odlazak skupocjenog Dimitrija Payeta.

"Biti menadžer je jako teško jer kada stvari idu dobro igrači su ti koji će pobrati sve zasluge, a kada stvari krenu loše onda je menadžer taj kojeg se krivi. Poznajem Slavena dugo vremena i ponekad se zaista ugristi za za usnu kada ljudi svašta govore o vama, a nemaju razloga", objasnio je Dicks, te se osvrnuo na odlazak Payeta nakon čega su navijači otvoreno stali na stranu hrvatskog menadžera.

"Razgovarali smo o razlozima zašto situaciju oko Payeta iznijeti u javnost i jedan od razloga bio je zbog njega samoga, a drugi zbog ostatka momčadi. Gledajte, nema veze tko ste, ako pokažete nepoštovanje prema klubu, navijačima se to neće svidjeti i tako stvari stoje. Naši su navijači fantastični i lijepo ih je čuti kako pjevaju Slavenovo ime i to ne jednom ili dva puta, nego cijelih 90 minuta", dodao je Bilić.

Linker
23. travanj 2024 17:42