Reuters/Jason Cairnduff
BILIĆ I DALJE BEZ PORAZA

LIVERPOOL NEZAUSTAVLJIVO MARŠIRA U PREMIERSHIPU Kloppova momčad gubila, pa na krilima Sanea lakoćom preokrenula za produljenje serije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. rujan 2019. 17:30

Nogometaši Liverpoola nastavljaju 'mljeti' suparnike u novoj premierligaškoj sezoni.

U 5. kolu aktualni europski je prvak upisao i petu pobjedu. Iako je protiv Newcastlea momčad Jürgena Kloppa gubila sa 1:0, na kraju je slavila 3:1 pobjedu.

Jetro Williams u 7. je minuti sjajnim udarcem u rašlje doveo 'Svrake' u vodstvo, ali njihovo je veselje bilo kratkog vijeka. Već do poluvremena Sadio Mane s dva gola (28', 40'), dovodi Liverpool u vodstvo, a u 72. minuti Mohamed Salah zabija za konačnih 3:1.

Računajući kraj prošle sezone Liverpoolu je ovo 14. pobjeda u nizu, a ove sezone Kloppova momčad je na 15 osvojenih bodova uz gol-razliku 15-4. Dejan Lovren nije bio niti na klupi Liverpoola.

Bilić i dalje bez poraza

U derbiju sedmog kola engleskog Championshipa West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić, je na gostovanju kod Fulhama odigrao 1-1 i dalje je bez poraza.

Domaćin je poveo u 49. minuti golom Anthonyja Knockaerta, a izjednačio je Semi Ajayi u 80. minuti.

Za WBA je od 60. minute igrao hrvatski veznjak Filip Krovinović.

Bilićeva momčad je u prvih sedam kola upisala tri pobjede i četiri neodlučena ishoda i trenutačno je na četvrtom mjestu sa 13 bodova, tri manje od lidera Swansea Cityja koji ima i utakmicu manje.

Linker
23. travanj 2024 19:03